Tip: Leg ook eens groene asperges onder de zalm, erg lekker!
Ingrediƫnten
- 4 Zalmmoten
- Olijfolie
- 50 gram Boter
- Verse tijm en rozemarijn
- 1 Citroen
- Peper en zout
Voorbereiding
- Snijd de citroen in 8 schijfjes.
- Verdeel het klontje boter in 4 gelijke stukken.
- Verwarm de Egg, met rooster tot 200 graden.
Bereiding
- Leg de zalmmoten op individuele stukken aluminiumfolie.
- Bestrooi met peper en zout en besprenkel met olijfolie.
- Leg op iedere moot een klontje boter.
- Verdeel de takken rozemarijn en tijm over de moten.
- Leg twee plakken citroen per moot erop en vouw de aluminiumfolie rondom dicht.
- Gaar de zalm in ongeveer 25 min.
Leuk receptuur mis alleen of het op directe hitte of met conveggtor en rvs rooster gegaard moet worden
Met convEGGtor en gietijzeren rooster!