Tip: Leg ook eens groene asperges onder de zalm, erg lekker!
Ingrediƫnten
- 4 Zalmmoten
- Olijfolie
- 50 gram Boter
- Verse tijm en rozemarijn
- 1 Citroen
- Peper en zout
Voorbereiding
- Snijd de citroen in 8 schijfjes.
- Verdeel het klontje boter in 4 gelijke stukken.
- Verwarm de Egg, met rooster tot 200 graden.
Bereiding
- Leg de zalmmoten op individuele stukken aluminiumfolie.
- Bestrooi met peper en zout en besprenkel met olijfolie.
- Leg op iedere moot een klontje boter.
- Verdeel de takken rozemarijn en tijm over de moten.
- Leg twee plakken citroen per moot erop en vouw de aluminiumfolie rondom dicht.
- Gaar de zalm in ongeveer 25 min.
Krijn zegt
Leuk receptuur mis alleen of het op directe hitte of met conveggtor en rvs rooster gegaard moet worden
Kiki Kuiper zegt
Met convEGGtor en gietijzeren rooster!