Tip: Vervang de kruidenroomkaas ook eens door (zelfgemaakte) pesto!
Ingrediënten
- 2 Varkenshaasjes
- 1 bakje Kruidenroomkaas
- 1 potje Zongedroogde tomaatjes
- 1 pak Serrano- of parmaham
- Peper en zout naar smaak
Benodigdheden
- Cast Iron Grid
Voorbereiding
1. Verwarm de Green Egg met Cast Iron Grid tot een temperatuur van 150 graden.
Bereiding
1. Snijd de varkenshaas doormidden en smeer één helft aan één kant in met de kruidenkaas en beleg deze vervolgens met de tomaatjes.
2. Plaats de tweede helft van de varkenshaas bovenop de eerste helft, zodanig dat de kaas en tomaatjes ertussen liggen. Wikkel het geheel nu in met de ham en voeg naar smaak peper en zout toe.
3. Plaats het geheel in Green Egg en gaar deze in ongeveer 20 min gaar met de deksel dicht.
Patrick Scheemaker zegt
Waarschijnlijk een foutje in dit recept. Bereidingstijd omgewisseld met voorbereidingstijd? 20 minuten op 150 graden is niet genoeg om dit te garen….
Frank Couwenberg zegt
Hoi Patrick hoelang heb jij hem laten garen?
lieven zegt
Ik heb het recept met pesto bereid en verse tomaten . Keurig prikkers in de ham gestoken om elk rolletje keurig gesloten te kunnen snijden . Heerlijk !!!!! ook na 20 minuten op 150 graden .
Harm Beukers zegt
Direct of indirect op be kamado laten garen?