Procureur is goedkoop en veelzijdig. Je kan er niet alleen pulled- pork mee maken, maar ook gyros! Bij dit recept is vrijwel noodzakelijk om een joetisserie aan te schaffen.
Ingrediënten
- 2kg Procureur
- LetzQ Pork rub
Voorbereiding
- Snijd grote stukken vet van het vlees en snijd daarna in plakken van 1-2 cm dik.
- Wrijf de stukken vlees royaal in met de rub plaats afgedekt in de koelkast. Laat de kruiden een nacht in het vlees trekken.
- Verhit de Egg tot 180 graden en rijg het vlees aan de Joetisserie.
Bereiding
- Plaats een lekbak om het vet op vangen.
- Gaar het vlees in ong. 2uur tot een kerntemperatuur van 72 graden.
- Haal de joetisserie uit de Egg en snijd het vlees in de lengte in kleine stukjes.
Serveer met tzatiki en pita broodjes!
Pieter kyndt zegt
Beste,
Plaats je de druipbak op de egt convector?
Kiki Kuiper zegt
Ha Pieter,
Yep, direct op de convEGGtor!
Succes en eet smakelijk 😉