Namenlijst Varkens:
- Arm Roast/Picnic Ham- Onderste deel van de schouder (met het bovenbeen)
- Baby Back Ribs- Spare Ribs
- Bacon- Bacon/spek
- Belly- Buikspek
- Blade/Shoulder Steak – Schouderkarbonade
- Boston Butt/Butt – Bovenste deel van de schouder (met het schouderblad)
- Canadian Bacon- Gekookte en gerookte ham
- Cheek/ Jowl- Wang
- Cutlet- Karbonade
- Cubes- Hamblokjes
- Fat Back- Rugspek
- Foot/trotter- Onderpoot
- Ear- Oor
- Lardo- Lardo (Italiaans Rugspek)
- Leg- Ham
- Pancetta- Pancetta (=Italiaans spek)
- Picnic Ham/ Arm Roast– Onderste deel van de schouder (met het bovenbeen)
- Pork Chops, center cut – Ribkarbonade
- Pork Loin – Lende, Filet
- Pork Tenderloin – Varkenshaas
- Shank/Hock- Hiel (voor maaltijdsoepen)
- Side Pork- Speklap
- Snout- Snuit, neus
- Spare Ribs- Spare Ribs
- Strips- Spek