Namenlijst Rundvee:
- Baby Top- Kogelbiefstuk
- Blade Steak(Pot Roast)- Sukadelap
- Brisket- Borst(spier)
- Chuck- Schouder/Onderrib
- Chuck Roast- Stoofvlees (runderlappen, hacheevlees)
- Chuck tender (petit tender)- Diamanthaas, jodenhaas
- Club Steak (Ook wel NY Steak of Strip Steak)- Entrecote
- Delmonico Steak- Ribeye
- Eye of Round- Achtermuis (Rosbief)
- Flank Steak/meat- Bavette, Vinkenlap, (gehakt, tartaar)
- Flat Iron Steak – Sukade
- Filet Mignon- Ossenhaas (punt van de ossenhaas)
- Fillet- Ossenhaas, haasbiefstuk
- Hanger Steak (of Butcher’s Tenderloin)- longhaas
- Mock Tender- Schoudermuis
- Prime Rib- Côte de Boeuf
- Round- Bovenbil
- Rump Cap- Staartstuk, Picanha
- Rump Steak- Biefstuk
- Short Loin- Dunne lende
- Shoulder Clod- Bloemstuk (Carpaccio)
- Sirloin- Dikke lende
- Skirt Steak- Middenrif, Omloop
- Tenderloin- Ossenhaas
- Top Round Steak- Kogelbiefstuk