Hier heb je geen GreenEgg voor nodig, maar dit is zo lekker, zo makkelijk en doet het altijd goed bij iedereen!
Ingrediƫnten
- 200 gram Zalmfilet
- 1 Rode ui
- 1 el (dijon)mosterd
- 50 ml Olijfolie (of naar smaak)
- Handje verse dille
- Peper
- Citroensap van 1/2 citroen
Voorbereiding
- Snijd de zalm en ui in hele kleine blokjes.
- Snijd de dille fijn.
- Schep een eetlepel mosterd in een kom en voeg langzaam de olijfolie toe terwijl je met een garde een glad mengsel van de twee maakt.
- Voeg de citroensap toe en meng het weer glad.
- Voeg de zalm en rode ui toe en schep het mengsel voorzichtig om zodanig dat alles gelijk verdeeld is.
- Voeg de dille toe en schep weer voorzichtig om.
- Breng op smaak met peper en serveer op de zoutsteen.
Serveer met toast of stokbrood of als voorafje.
Geef een reactie