Voor als je geen zin hebt om veel spullen vies te maken 😉
Ingrediënten
- 600 gram Zalmfilet
- 1 Broccoli
- 3 Rode paprika's
- 1 Ui
Marinades / sauzen
- 1 el Bruine suiker of honing
- 1 tl Ketjap manis
- 1/2 - 1 tl Sambal (naar keuze)
- 50 ml Sojasaus
- 1 teentje Knoflook
- 1/2 cm Verse gember
Voorbereiding
- Verhit de Egg met rooster en convEGGtor tot 180 graden,
- Snijd ondertussen de knoflook en gember heel fijn en meng deze met de rest van de ingrediënten voor de marinade.
- Snijd de broccoli, ui en paprika en plaats deze in een (aluminium) ovenvast bakje en meng met een beetje marinade.
Bereiding
- Gaar de groenten in 20-25 min.
- Plaats na een minuut of 10-15 de zalm met de rest van de marinade erboven op.
- Serveer en eet smakelijk!
Geef een reactie