Tip: Lekker met gepofte aardappel en een frisse salade! (Beide op de site te vinden.)
Ingrediënten
- 1 pond Gehakt
- Chilipepers
- Serranoham
- Ui- gepeld en gesnipperd
- Knoflook- gepeld en gesnipperd
- Roomkaas of ricotta
- Ontbijtspek
Benodigdheden
- Cast Iron Grid
- Instant Read Digital Thermometer
Voorbereiding
- Rol het gehakt uit tot een rechthoekige plak. Doe dit op plasticfolie, zodat je er een pakketje van kunt maken.
- Besmeer het gehakt met roomkaas, en leg er plakken serranoham, ui, knoflook en chilipepers op.
- Verhit de BGE met het rooster tot een temperatuur van 170 graden.
Bereiding
- Vouw nu het gehakt dicht en pak het in met het ontbijtspek.
- Garen tot een kerntemperatuur van 70°C (ong 45 min- 60 min). Dit is te controleren met de Instant Read Digital Thermometer.
- Serveren in plakken met een frisse salade en gepofte aardappel.
Geef een reactie