Ingrediënten
- 4 stuks witvis
- 2 tomaten
- Basilicum
- Zwarte olijven, in ringetjes
- Mozzarella
- Peper en zout
- Olijfolie
Benodigdheden
- Aluminiumfolie
- convEGGtor
- Cast Iron Grid
Voorbereiding
- Verwarm de BGE tot 120°C en scheur de folie zodat je de stukken vis apart tot gesloten pakketjes kunt vouwen.
- Smeer de folie in met olijfolie en leg hierop plakjes dungesneden tomaat, olijven en basilicum. Leg hierop de vis en voeg zout en peper naar smaak toe. Leg een plak mozzarella als dak op het pakketje en sluit goed af.
Bereiding
- Plaats nu de convEGGtor in de BGE en leg de pakketjes hierop.
- Sluit het deksel, de temperatuur zal nu dalen naar 70-80°C. Afhankelijk van de vissoort is de bereidingstijd 10-15 minuten.
- Voorzichtig met openmaken!
Geef een reactie