Simpel en heerlijk!
Ingrediënten
- 4 Vairburgers
- 1 el Plantaardige olie
- 1/2 Kleine krop ijsbergsla
- 1 Rode ui
- 4 Vair- broodjes
- 4 Dunne plakken gruyère
Marinades / sauzen
- 1 potje Appelchutnney
Benodigdheden
- Cast Iron Grid
Voorbereiding
1. Verwarm de Green Egg, met Cast Iron Grid, tot een temperatuur van 200 graden. Bestrijk de burgers met olie. Snijd de sla in dunne reepjes en pel de ui en snijd deze in dunne ringen.
Bereiding
1. Leg de burgers op het rooster en sluit de Green Egg. Gril ze in ongeveer 10 min gaar. Keer de burgers halverwege de bereidingstijd en draai ze eventueel nog een kwartslag tussendoor.
2. Snijd de broodjes door en leg ze vlak voordat de burgers klaar zijn 1 min op het snijvlak op het rooster.
3. Verdeel de sla over de onderste helft van de broodjes en leg op ieder broodje een plakje gruyère. Beleg met de burger, schep er een lepel appelchutney overeen en verdeel de uienringen erover. Dek af met de bovenste helft van het broodje.
Serveer en eet smakelijk!
?
Geef een reactie