Een mooi gebruik van de joetisserie!
Ingrediƫnten
- 2 Citroenen
- 150 gram Yoghurt
- 6 teentjes Knoflook
- 4cm Gember
- 2 (groene) chilipepers
- 1 tl Kurkuma
- 1 tl Gemalen komijn
- 1 tl Garam masala
- 600 gram Kipdij
- Naan brood
Voorbereiding
- Pers het sap van 1 citroen en snijd de ander in partjes.
- Meng alle ingrediƫnten, m.u.v. de partjes citroen, de kip en het naanbrood, in een blender samen tot een gladde pasta.
- Giet de pasta over kip, smeer het goed in en laat het een dag in de koelkast marineren.
- Verhit de Egg tot 200 graden, plaats de lekbak en rijg de kip aan de joetisserie.
Bereiding
- Plaats de joetisserie en laat het vlees in ong 50 min garen tot een kerntemperatuur van 85 graden.
- Serveer met het naanbrood en knijp de citroenpartjes erover uit.
Geef een reactie