Erg lekker met asperges en tomaatjes!
Ingrediƫnten
- 400 gram kalfoesters
- 12 plakjes serrano of parmaham (3 per stuk kalfoester)
- 80 gram Parmezaanse kaas
- 12 takjes rozemarijn
- 24 blaadjes salie
- Olijfolie
Voorbereiding
- Plaats de Cast Iron Grid en Cast Iron Griddle Half moon, met de gladde kant naar boven in de Egg en verhit deze vervolgens tot 180 graden.
- Snijd de oesters in 3 stukken en leg ze tussen vershoudfolie (dus onder en boven het vlees folie). Gebruik een pan om het vlees plat te slaan.
- Leg op elk stukje vlees een plak ham, bestrooi met de kaas en leg er 2 blaadjes salie op.
- Rol het vlees op en bevestig het met een takje rozemarijn.
Bereiding
- Bestrijk de Half Moon met olijfolie.
- Bak de saltimbocca beide kanten 5 min en haal ze vervolgens uit de Egg.
- Laat ze nog 5 min rusten onder aluminiumfolie en serveer!
Geef een reactie