Ingrediënten
- 4 Worsten
- 2 Courgettes
- 3 Paprikas
- 2 blikken Tomatenblokjes
- 1 Grote ui
- 3 teentjes Knoflook
- Olijfolie
- Peper
- Zout
- Provençaalse kruiden4
Voorbereiding
- Verhit de Egg met convEGGtor en rooster tot 220 graden.
- Snijd ondertussen de groenten in blokjes en versnipper de knoflook en ui.
- Plaats de groenten in de braadpan, meng met olijfolie, peper, zout en Provençaalse kruiden.
Bereiding
- Gaar de groenten ong. 20 min.
- Gril de worsten ondertussen op het rooster tot ze aan elke kant bruin zijn.
- Meng na 20 min de tomatenblokjes en knoflook door de groenten en leg de worsten er boven op.
- Gaar nog 10 tot 20 minuten, tot de groenten zacht zijn en de worsten helemaal gaar.
Geef een reactie