Ingrediënten
- Cherrytomaatjes
- 2 eetlepels balsamico azijn
- 2 eetlepels bruine suiker
- 1 scharrelkipfilet
- Handje rucola
- Handje geitenkaas
- Pizza bodem
Benodigdheden
- Plate setter
- Drip Pan
- Non- stick pizza grill pan
Voorbereiding
- Verhit de BGE met rooster tot 240 graden.
- Leg de tomaten vast in de Drip Pan. Besprenkel dit met een mengsel van de azijn en suiker.
Bereiding
- Bak de tomaten ongeveer 30 minuten in je EGG .
- Doe wat peper en zout op de kip en gril deze aan beide kanten mooi bruin op je EGG. Snijd in dunne plakjes en laat het even wat afkoelen.
- Nu kun je de pizza gaan opbouwen! Op de bodem leg je alle tomaatjes en hier op leg je plakjes kip. Zorg er voor dat je de geitenkaas er op doet. In het oorspronkelijk recept kan je er ook koriander bij doen. Ik vind dat heerlijk, maar weet dat niet iedereen hier dol op is.
- De pizza mag voor plusminus 8 minuten je EGG in op 230 graden. Aftoppen met wat rucola er over heen en smullen maar!
Geef een reactie