Tip: Serveer bij de gerookte makreel!
Ingrediƫnten
- 3 teentjes Knoflook
- 3 Gedroogde Rode Pepertjes
- 1 blikje Ansjovisfilets
- 2 Citroenen
- 200 gram Honingtomaatjes
- 200 gram Pitloze druiven
- 1 bosje Peterselie
- 2 el Kappertjes
- 2 dl Olijfolie
- Peper& Zout
Bereiding
1. Pel de knoflook en hak deze met de ansjovis en de pepertjes fijn. Rasp de schil van de citroenen en pers het sap uit.
2. Mix de knoflook, ansjovis, pepertjes, citroenschil- en sap door elkaar.
3. Halveer de tomaatjes en druiven en versnipper de peterselie.
4. Schep de tomaten, druiven en kappertjes door de salsa en maak aan met olijfolie. Voeg naar smaak peper en zout toe.
Serveer en eet smakelijk!
Tip: Serveer met Gerookte makreel! (Ook op de website te vinden)
Geef een reactie