Een mooi alternatief voor vegetarische tafelgenoten!
Marinades / sauzen
- 4 grote Paddenstoelen
- 4 teentjes Knoflook
- 4 stengels Peterselie
- 70 gram Ongezouten roomboter (kamertemperatuur)
- 4 Ciabattabroodjes
- Mosterd
- 2 Citroenen
- 3 handen Rucola
Benodigdheden
- Aluminiumfolie
Voorbereiding
- Verhit de Egg met convEGGtor en rooster tot 200 graden.
- Hak de knolook en peterselie fijn en meng door de boter.
- Maak de paddenstoelen schoon en vul ze met de boter.
Bereiding
- Pak de paddenstoelen individueel in met aluminiumfolie en plaats voor 15 min op de Egg.
- Snijd de ciabattabroodjes, giet wat sap van de paddenstoelen (als ze kaar zijn) over het brood, een maak een burger van de broodjes, paddenstoelen, rucola, mosterd en citroensap.
Eet smakelijk!
Geef een reactie