Ingrediënten
- 130 gram Bloem
- 175 ml Dashi (of water)
- 1 ei
- 1/4 Chinese kool
- 1 Winterwortel
- 1 Kleine courgette
- 3 Lente- uitjes
- 4 Gepelde gamba's
- 8 plakjes Bacon
- Plantaardige olie
- Okonomiyaki saus or worcestersaus
- Mayonaise
Benodigdheden
- Cast Iron Griddle Half Moon
- Cast Iron Grid
Voorbereiding
1. Klop de bloem, dashi en het ei door elkaar. Rasp de wortel en courgette en snijd de kool in dunne reepjes. Snijd de uitjes in dunne ringetjes en de gamba’s in stukjes. Meng de kool, wortel, courgette, de helft van de lente- ui en alle gamba’s door het beslag.
2. Verwarm de Green Egg, met Cast Iron Grid en Half Moon, tot een temperatuur van 180 graden. Vet de Cast Iron Griddle Half Moon in met olie.
Bereiding
1. Schep een lepel van het beslag op de Cast Iron Griddle Half Moon, leg er een plakje bacon op en bak de pannenkoek aan beide kanten goudbruin. Herhaal totdat de bacon en het beslag op zijn.
2. Garneer de pannenkoekjes met de okonomiyaki saus, mayonaise en de overige lente- ui.
Serveer en eet smakelijk!
?
Geef een reactie