Met de feestdagen die er weer aankomen is dit een makkelijk, leuk en lekker recept om te maken!
Ingrediƫnten
- 150 gram Boter
- 125 gram Bruine Basterdsuiker
- 10 gram Speculaaskruiden
- 250 gram Zelfrijzend bakmeel
- 4 el Melk
- Snufje zout
Voorbereiding
1. Laat de boter op kamertemperatuur komen door deze een kwartier vantevoren uit de koelkast te halen.
2. Verhit de GreenEgg tot een temperatuur van 160 graden.
3. Kneed de boter, kruiden, suiker, bakmeel en zout door elkaar en voeg beetje bij beetje de melk toe. Let erop dat het deeg niet te nat wordt door de melk.
Bereiding
1. Leg bakpapier op de baking stone en zorg ervoor dat de randen van het papier niet uitsteken.
2. Maak bolletjes uit het deeg en leg deze op de baking stone. Druk ze een beetje plat zodat het wat meer koekjes worden.
3. Plaats de steen met kruidnoten in de GreenEgg en laat ze in zo’n 20 minuutjes gaar en lichtbruin bakken.
Geef een antwoord