Een makkelijk, smaakvol, zomers receptje!
Ingrediƫnten
- Halve kabeljauw(filet) op de huid
- Verse rozemarijn en basilicum
- 1 Tomaat (kan ook zongedroogd)
- 6 tl Kruidenroomkaas
- Peper
- Olijfolie
- Naar keuze visrub
Benodigdheden
- Aluminiumfolie
Voorbereiding
- Verhit de Egg met rooster tot 120 graden.
- Spoel de kabeljauw schoon en dep hem vervolgens goed droog.
- Maak van aluminium een bakje/bootje en plaats de kabeljauw in de lengte hierin. Laat de vis languit liggen en niet opgevouwen.
- Besprenkel de kabeljauw met wat olijfolie en rub eventueel visrub eroverheen.
- Snij de tomaat in dunne plakjes en verdeel deze over de vis.
- Hak de rozemarijn fijn en verdeel dit over de vis. Leg vervolgens de basilicum blaadjes er mooi overheen.
- Leg nu op elk plakje tomaat een theelepel kruidenroomkaas en besprenkel het geheel met olijfolie en peper.
Bereiding
- Plaats de convEGGtor en zorg dat de temperatuur weer op 120 graden komt.
- Plaats nu het bootje aluminium met vis op het rooster en gaar deze in ong 10 min (afhankelijk van de dikte van je filet). Let erop dat het bootje open blijft en dat je het niet dichtvouwt.
Serveer en eet smakelijk!
Geef een reactie