Tip: Voeg nog wat pijnboompitten toe!
Ingrediƫnten
- Halve kabeljauwfilet
- 6 plakjes Chorizo
- 6tl Tomaten tapenade
- Olijfolie
- Viskruiden met citroen en dille
- Zout
- Peper
- Verse basilicum
- 12 Zongedroogde tomaatjes
Voorbereiding
- Verhit de Egg met rooster en convEGGtor tot 150 graden.
- Spoel de kabeljauw schoon en dep hem vervolgens goed droog.
- Maak van aluminium een bakje/bootje en plaats de kabeljauw in de lengte hierin. Laat de vis languit liggen en niet opgevouwen.
- Besprenkel de kabeljauw met wat olijfolie en rub de viskruiden erover.
- Verdeel de plakjes chorizo over de filet, schep op elk plakje een tl tapenade en plaats daarbovenop 2 zongedroogde tomaatjes en een klein beetje basilicum.
- Besprenkel nog met een beetje olijfolie, peper en zout.
Bereiding
- Plaats het bootje op het rooster en gaar in ong 10-15 min, afhankelijk van de dikte van je filet.
Eet smakelijk!
Geef een reactie