Leuk om als bijgerecht of voorgerecht te serveren!
Ingrediënten
- 700 gram Aardappelen
- 4 grote Wortelen
- 1tl Dijon mosterd
- 1 Citroen
- Olijfolie
- Zout en peper
- 100 gram Baby spinazie
- 100 gram Feta
- Optioneel: 100 gram Bevroren doperwten
- Optioneel: 4 grote Eieren
Voorbereiding
- Verhit de Egg met Rooster en convEGGtor tot 180 graden.
- Schil de wortelen en aardappels en rasp ze vervolgens fijn. Voeg zeezout aan het rasp-mengsel toe en laat 5 min rusten.
- Meng ondertussen in een kleine kom de mosterd met het sap van een halve citroen, wat peper en zout en een paar el olijfolie.
- Pak een grote kom en giet er een beetje olijfolie in en besprenkel met peper. Knijp nu hand-voor-hand het rasp-mengsel uit om overtollig vocht kwijt te raken en voeg het uitgeknepen mengsel toe aan de grote kom.
- Meng de olie met de rasp en het mosterd-mengsel en verdeel vervolgens over de skillet.
Bereiding
- Plaats de skillet in de Egg en laat het in 35-40 min goudbruin worden.
- Blancheer eventueel ondertussen de bevroren erwtjes en pocheer de eieren enkele minuten voordat de rösti klaar is.
- Serveer met de feta en baby spinazie.
Eet smakelijk!
Geef een reactie