Ingrediënten
- 25 gram Boter
- 2 Rode uien
- 3 stengels Bleekselderij
- 1 tl Verse tijm
- 1 el Bruine suiker
- 250 ml Rode wijn
- 50 ml Rode wijnazijn
- 3 el Rode bessenjam
- 6 Saucijzen
- 125 gram Brie
Benodigdheden
- Koekenpan
- Cast Iron Grid
Voorbereiding
- Fruit ui in ringen en fijngesneden selderij in de boter.
- Voeg tijm en suiker toe zodat het geheel karamelliseert.
- Schenk wijn en azijn erbij en laat inkoken voordat de jam wordt toegevoegd. Roer goed door en zet apart.
- Verwarm de BGE tot 220°C.
Bereiding
- Rooster de saucijzen kort – 6 minuten – onder voortdurend draaien.
- Snij ze nu in de lengte in. Vul ze met dungesneden plakjes brie en geef ze nog twee minuten op de BGE.
- Vul af met het mengsel. Serveren met een frisse salade.
Geef een reactie