Je bent hier: Home/Recepten/ Sardines met paprikamarinade
Voor4 personen
Voorbereidingstijd20 min+ 1u marineren
Bereidingstijd10 min
Temperatuur180 graden
Ingrediënten
16 sardientjes
Marinades / sauzen
1 rode paprika
1 tak rozemarijn
1 salieblad
1 el verse peterselie
2 tenen knoflook
Olijfolie
Peper / zout
Benodigdheden
Cast Iron Grid
Voorbereiding
Sardientjes schoonmaken, koppen en ontvinnen.
Paprika in stukken snijden, kruiden hakken en knoflook persen.Meng nu de paprika met de kruiden en knoflook in de olie, breng op smaak met peper en zout.
Laat de sardientjes minimaal 1 uur marineren in de koeling en steek de BGE aan tot 180°C en plaats het rooster.
Door verder te surfen op deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies meer informatie
De cookie instellingen op deze website zijn ingesteld op "cookies toestaan" om u de beste variant van de website te tonen. Als u deze website blijft gebruiken zonder uw cookie-instellingen te wijzigen of u klikt op 'Akkoord' hieronder, stemt u hierbij in.
Geef een reactie