Ingrediënten
- 2 tl Komijnzaad
- 2 tl Korianderzaad
- 125 gram Zachte boter
- 2 tl Kerriepoeder
- 1 Chilipeper
- 100 gram Vers korianderblad
- Zest van 1 citroen
- 6 Maïskolven
- 1 el Olijfolie
Benodigdheden
- Cast Iron Grid
- Koekenpan
- Maïskolf houders
Voorbereiding
- Zet de BGE op 160°C en verwarm een koekenpan. Laat hierin het komijn- en korianderzaad 1 minuut opwarmen.
- Maal fijn en voeg de boter, kerriepoeder, gesnipperde chilipeper, verse korianderblad en zest toe.
- Meng en breng op smaak met zout en peper.
- Schep de boter op plasticfolie en vouw dubbel. Maak met een deegroller een dunne plak en leg 15 minuten in de vriezer.
Bereiding
- Bestrijk de maiskolven met olie en grill op de BGE, dit duurt ongeveer 10 minuten.
- Leg de kolven op een schaal en bedek met stroken boter voor het serveren.
Geef een reactie