Dit is een toppertje voor op je EGG! Erg lekker en zo klaar.
Ingrediënten
- Een dikke entrecote
- Bakje rucola
- Baslamico azijn
- Olijfolie
- Peper
- Zout
- Parmezaan
Benodigdheden
- Cast Iron Grid
- Houten plank
Voorbereiding
- De Parmezaan grof schaven. Mooie stukken afsnijden en insmeren met een beetje olijfolie, peper en zout of een rub dat kan ook.
- Verhit de BGE met rooster tot 200 graden.
Bereiding
- De entrecote grillen op 200 graden, niet te veel draaien dan krijg je van die mooie strepen.
- Als hij klaar is 5 minuutjes laten rusten op een plank. Dan een groot bord of schaal pakken. Leg een bedje met rucola neer. De entrecote in dunne plakken snijden en het vet apart houden voor de hond of zo.
- Leg de entrecote plakken op de rucola. Dan weer rucola eroverheen zodat je het vlees niet meer ziet. Beetje olijfolie, balsamico, peper, zout en Parmezaan eroverheen. Zo serveren en bij het serveren pas omscheppen.
- Vergeet nier een lekker wijntje in te schenken… eetsmakelijk!
Geef een reactie