Tip: Erg lekker met aardappeltjes en pompoen! De recepten hiervoor zijn hieronder samengevoegd voor de optimale planning!
Ingrediƫnten
- 4 Entrecotes
- Voor de bijgerechten: Tijm
- Voor de bijgerechten: Rozemarijn
- Voor de bijgerechten: Knoflook
- Voor de bijgerechten: Flespompoen
- Voor de bijgerechten: Olijfolie
- Voor de bijgerechten: Hoekse rode aardappeltjes
- Voor de bijgerechten: 1 el Aceto balsamico
- Voor de bijgerechten: Zout en peper
Benodigdheden
- Cast Iron Grid
- Round Drip Pan
Voorbereiding
- Aardappeltjes halveren en mengen met rozemarijn, tijm, knoflook, olijfolie en zout/peper. Plaats ze in de Round Drip Pan.
- Snijd de pompoen in stukken ter grootte van frieten en smeer ze in met olijfolie.
- Verhit de BGE met het rooster tot een temperatuur van 200 graden.
Bereiding
- Gaar de aardappelen in de Drip Pan in de BGE ongeveer 30 min met de deksel dicht. Roer ze af en toe door.
- Grill de pompoen stukken tot ze een mooie streep hebben.
- Grill de entrecotes 5 min lang. Keer en draai een kwartslag na iedere minuut.
- Laat het vlees een paar minuten rusten.
- Snij de entrecotes in dunne plakjes en serveer met aardappel en pompoen. Besprenkelen met de balsamico. Peper en zout naar smaak toevoegen.
Geef een reactie