Tip: Lekker met black pepper Limousin rund! (Ook op de site te vinden)
Ingrediënten
- 1 kg Ui
- 200 gram Courgette
- 1 el Fijngehakte tijm en rozemarijn
- 600 gram Tomatenblokjes (blik)
- 100 gram Tomatenpuree
- 200 ml Azijn
- 50 gram Suiker
- 30 gram Kappertjes (uitgelekt)
- 50 gram Gegrilde paprika
- 150 gram Olijven
- 2 el Verse pesto
- Peper& zout
Benodigdheden
- Kookpan
Voorbereiding
1. Pel en snipper de ui en snijd de courgette in blokjes. Hak de paprika en olijven grof.
Bereiding
1. Breng de ui, courgette, tijm en rozemarijn, tomatenblokjes, tomatenpuree, azijn en suiker aan de kook. Voeg naar smaak peper en zout toe. Zet, zodra het mengsel kookt, het vuur laag en laat het 3-4 uur zacht pruttelen. Roer het af en toe door en zorg ervoor dat het niet aanbrandt.
2. Meng tenslotte de rest van de ingrediënten erdoor en schep het in afsluitbare potten.
Serveer en eet smakelijk!
Tip: Serveer met black pepper Limousin rund! (Ook op de site te vinden)
Geef een reactie