Ingrediënten
- Bonen
- Rijst
- 3 Uien
- Handje geitenkaas
- Pizza deeg of turks brood
- 1/3 kopje balsamico glazuur
- 1/3 kopje balsamico azijn
- Handje rucola
- 1 gesneden
Benodigdheden
- Plate Setter
Voorbereiding
- Stel je Big Green Egg af op 180 ° C.
- Snijd de uien in medium dikke ringen . Grill de uien 4-5 minuten totdat ze mooi op kleur zijn. Besprenkel de uien met balsamico azijn dit zal helpen bij het karameliseren op de grill .
- Neem uien uit grill en leg ze op een snijplank om af te koelen . Zodra ze afgekoeld zijn snijd je ze in kleinere stukken . Ondertussen rol je de pizza deeg op met een deeg rollen, vergeet de ondergrond niet te bestrooien met bloem.
Bereiding
- Zorg ervoor dat je Big Green Egg uitgerust is met een Plate Setter zodat je indirect kan koken
- Verplaats het deeg naar de plate setter en laat het voor 4-5 minuten bakken . Voeg ondertussen de balsamico glazuur toe als saus dat de basis vormt van de pizza . Strooi vervolgens de geitenkaas over de pizza . Voeg tenslotte de gegrilde uien toe en laat de pizza bakken met de koepel gesloten voor 4 minuten of tot de kaas gesmolten is .
Haal de pizza en bestrooi met rucola voor de garnering .
Geef een reactie