Je bent hier: Home/Recepten/ Biefstuk met port-balsamicosaus
Voor2 personen
Voorbereidingstijd10 tot 20 minuten
Bereidingstijd10 min
Temperatuur180 graden
Ingrediënten
Boter
2 Biefstukken
1 eetlepels olijfolie
Marinades / sauzen
250 ml rode port
250 ml rode wijn
2 eetlepels balsamicoazijn ( kies voor een goede kwaliteit balsamico )
Benodigdheden
Cast Iron Grid
RVS pannetje voor de saus
Voorbereiding
Kook de wijn, port en de balsamicoazijn in tot 1/3 deel en zet dit apart. Mocht je de saus te dun vinden dan kun je de saus binden met een beetje aardappelmeel met wijn
Bestrijk de biefstukken met olie en boter.
Verhit de BGE met rooster tot 180 graden.
Bereiding
Grill de biefstukken beide kanten 5 min.
Zet ze even apart voor serveren en serveer met de saus.
Door verder te surfen op deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies meer informatie
De cookie instellingen op deze website zijn ingesteld op "cookies toestaan" om u de beste variant van de website te tonen. Als u deze website blijft gebruiken zonder uw cookie-instellingen te wijzigen of u klikt op 'Akkoord' hieronder, stemt u hierbij in.
Geef een reactie