Lekker simpel gerecht wat het altijd goed doet!
Ingrediënten
- 500 gram Biefstuk
- 1 Paprika
- 2 Sjalotten
- Boter
- Olijfolie
Marinades / sauzen
- Olijfolie
- 2 tenen Knoflook
- 1 tl Paprikapoeder
- Verse tijm
- 1 Laurierblad
Benodigdheden
- Cast Iron Grid
Voorbereiding
- Maak blokjes van de biefstuk, snij de paprika in grove stuken en maak kwarten van de sjalot. Snij de knoflook fijn en verpulver het laurierblad.
- Maak nu een marinade van olie, knoflook, paprikapoeder, tijm en laurierblad. Marineer de biefstuk minimaal 30 minuten afgedekt in de koeling. Bak intussen paprika en sjalot aan in boter én olie.
- Verhit de BGE met Cast Iron Grid tot een temperatuur van 180 graden.
Bereiding
- Doe biefstuk, paprika en sjalot om en om op prikkers. Gril op de BGE bij een temperatuur van 180°C onder regelmatig keren ongeveer 7 minuten.
Geef een reactie