Ingrediënten
- 150 gr kippendijen
- 150 gr kippenlever
- 100 gr champignons
- 1 gele paprika
- 6 bosuien
Marinades / sauzen
- Olijfolie
- Oregano
- Basilicum
- Tijm
- Knoflook
- Peper / zout
Benodigdheden
- Cast Iron Grid
- Verchroomde vleespennen
Voorbereiding
- Snij kip en kippenlever in blokjes van gelijke grootte.
- Halveer de champignons. Snij de bosui in stukken en doe hetzelfde met de paprika.
- Pers de knoflook. Meng oregano, basilicum en tijm met de knoflook en olie. Marineer hierin de kip tenminste 30 minuten in de koeling.
- Rijg nu om en om kip, bosui, paprika en champignon aan iedere prikker.
- Verhit de BGE tot 160°C.
Bereiding
- Rooster de spiesjes totdat ze goudbruin zijn onder regelmatig keren. Bedruip met de overige marinade.
Geef een reactie