Ingrediënten
- 1 kg Lamsvlees
- 3 Rode uien
- 4 Chilipepers
Marinades / sauzen
- 3 Kruidnagels
- Peper en zeezout
- Komijn
- Korianderzaad
- Paprikapoeder
- Olijfolie
Benodigdheden
- Cast Iron Grid
- Verchroomde vleespennen
- Marinade injectiespuit
Voorbereiding
- Maal komijn, koriander, kruidnagel, paprikapoeder en peper en zout fijn. Voeg olijfolie toe tot de gewenste dikte.
- Snij het lamsvlees in blokjes en marineer dit minimaal 90 minuten in de koeling.
- Snij intussen pepers en ui in grove stukken.
- Rijg vervolgens afwisselend met het lamsvlees aan de vleespennen.
- Zorg voor een BGE temperatuur van 200°C en plaats het rooster.
Bereiding
- Rooster de kebabs 5 minuten. Wil je het vlees iets gaarder, neem dan wat extra tijd. Serveren met brood en/of salade.
Geef een reactie