Een hele goede combinatie met deze cashew saus!
Ingrediënten
- 500 gram Kipfilet
Marinades / sauzen
- 3 teentjes Knoflook, fijngehakt
- 1/2 el Gember, fijngehakt
- 2 el Pinda olie (=arachide olie)
- 1 el Sojasaus
- 1 tl Kurkuma (poeder)
- 1/2 tl Zwarte peper
- 1/2 tl Nootmuskaat (poeder)
- Een snufje zout
Voorbereiding
- Snijd de kipfilet in vierkantje blokjes van ong 2 bij 2 cm.
- Meng alle ingrediënten voor de marinade door elkaar en zorg dat alle kip goed bedekt is onder marinade.
- Dek de kom af en plaats dit minimaal 1u in de koelkast, bij voorkeur 12u!
Bereiding
- Verhit de Egg met rooster tot 180 graden.
- Rijg ondertussen de stukjes kip aan de spiesen en als de Egg warm genoeg is kan je ze gaan grillen (of direct op het rooster of met de spieshouder).
- Serveer met deze saus, garneer eventueel met verse koriander en eet smakelijk!
Geef een reactie